2013. november 5., kedd

Narancs Pony

Doboznyi póniseregem újabb tagja ez a kedves kis narancsszínű póni. Nem Hasbro-s, de talán az ő "fajtája" közelíti legjobban az eredeti My Little Pony alkatot. Mikor megláttam belém hasított a "Jééé! Ilyen nekem is volt!" érzés. :) Ha legközelebb szüleimnél járok, felkutatom a padláson, de addig is a kis sárgával foglalkoztam kicsit. A képek magukért beszélnek.

Előtte
Utána
Hogy hogyan sikerült, itt elolvashatod: Kócos fürtök és sörények

3 megjegyzés:

  1. Szia! Bevallom a lányom révén jutottam hozzád el! Nagyszerű munkát végzel, le a kalappal előtted! Nálunk rengeteg baba van, akiknek általad helyre lehet hozni a hajukat! Köszönjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nahát, örülök, ha hasznos volt valakinek! :) Nem gondoltam volna, hogy bárki is olvassa. Sajnos jó ideje nem tudtam a játékaimmal foglalkozni, talán majd a két ünnep között. Vár még rám némi haj/sörény pótlás, és porcelánbaba testének újragondolása. szeretnék drót nélkül is ültethetővé varázsolni egy-kettőt.

      Ha majd nekifogsz a munkának, javaslom, hogy készíts fotót az eredeti állapotról, mert később nagyon büszke leszel az eredményre és jó érzés lesz összehasonlítani! :)
      Ha gondolod, küldj képet a sikerekről, szívesen megnézném!

      Jó munkát!

      Törlés
  2. Kedves Ilona!

    Olvastam az eredeti My Little Ponykról szóló bejegyzésed, és érdeklődnék, hogy volnának-e eladó darabjaid, illetve cserélni szeretnéd-e őket? Jelenleg 99 féle ilyen régebbi pónim van, a dupla darabokon kívül amiket cserélni szeretnék. Ha érdekele a dolog, keress bátran: krekacsaliz@gmail.com

    VálaszTörlés